O NAMA

Mi smo zanatska (kraft) pivara iz Beograda, specijalizovana za proizvodnju nefiltriranih i nepasterizovanih lager piva. Sve je počelo iz želje da pravimo pivo kakvo volimo da pijemo. Piva uz koja smo odrastali izgubila su ukus i piju se iz navike. Zanatske pivare su povećale kvalitet i proširile ponudu, ali ne i lagera. Mi volimo lagere,  piva sa izraženim sladnim karakterom,  zaokruženim i punim ukusom, zahmeljena taman koliko treba. Pivo koje pravimo za sebe i delimo s drugima. Nemački standardi u proizvodnji, uz našu strast i inovacije. Za sve one koji ne zaboravljaju tradiciju kada žele nešto bolje i drugačije.

Gvint je u žargonu štos ili fora. U čemu je gvint da je Gvint tako dobar? Odgovor se nalazi u priči uz pivo. Gvint je priča o ljudima, onima koji ga prave i onima koji ga piju.

gvint pivaraaa
IVAN
head brewmaster

Završio Mašinski fakultet i pivarstvo na master studijama Poljoprivrednog fakulteta, ima iskustvo u oblasti projektovanja i proizvodnje u zemlji i inostranstvu, da bi u Gvintu dokazao da u Srbiji može da se proizvede vrhunsko tradicionalno pivo.

SANJA
poslovanje i prodaja

Ima bogato iskustvo na ekonomsko-finansijskim poslovima u građevinskom sektoru, berzanskom poslovanju, pa čak i u akademskom svetu s obzirom na to da je univerzitetski profesor ekonomije.

DARKO
nabavka i distribucija

Još jedan ekonomista, od početka karijere bio usmeren na malu privredu, na proizvodnju hrane i ugostiteljstvo. U Gvintu sa najvećim zadovoljstvom i entuzijazmom primenjuje stečeno znanje i iskustvo.

GVINT © 2018