O NAMA

Za nas je gvint u vicu, u šali. Gvint je pivo sa ortacima. Priča bez obaveza, relaksacija i hvatanje krivine. Gvint je u čaši. I u Đunti.

Želimo da jačamo veze između ljudi, jačamo zajednicu čiji smo i mi deo. Da bismo u tome uspeli, naše poslovanje mora biti zasnovanu na kvalitetu koji će društvo prepoznati.

O visokim standardima, kvalitetnim sastojcima i usavršavanju procesa – glavnim karakteristikama mikropivarstava – stara se Gvintov tim.

gvint pivaraaa
IVAN
head brewmaster

Završio Mašinski fakultet i pivarstvo na master studijama Poljoprivrednog fakulteta, ima iskustvo u oblasti projektovanja i proizvodnje u zemlji i inostranstvu, da bi u Gvintu dokazao da u Srbiji može da se proizvede vrhunsko tradicionalno pivo.

SANJA
poslovanje i prodaja

Ima bogato iskustvo na ekonomsko-finansijskim poslovima u građevinskom sektoru, berzanskom poslovanju, pa čak i u akademskom svetu s obzirom na to da je univerzitetski profesor ekonomije.

DARKO
nabavka i distribucija

Još jedan ekonomista, od početka karijere bio usmeren na malu privredu, na proizvodnju hrane i ugostiteljstvo. U Gvintu sa najvećim zadovoljstvom i entuzijazmom primenjuje stečeno znanje i iskustvo.

GVINT © 2018