NAŠA PIVA

Želimo da tržištu ponudimo tradicionalne vrste piva bavarske i delom češke škole. Zbog toga se u Gvintu proizvode tri pivska stila, tri osnovna tradicionalna recepta: svetlo lager pivo, tamno lager pivo i pšenično pivo.

U proizvodnji se koriste isključivo četiri kvalitetna sastojka, prema nemačkom zakonu o proizvodnji piva starom pet stotina godina: slad, hmelj, kvasac i voda. Koristimo slad renomirane finske kompanije “Viking Malt”, čiji smo ovlašćeni distributer u Srbiji, kao i nemački kvasac i hmelj.

Pivo isporučujemo u kegovima od 10, 20 i 30 litara i u flašicama klasičnog nemačkog dizajna od 0,33 i 0,5 litar

gvint pivaraaa

GVINT SVETLO PIVO

Pivo kuće (house beer), odmereno i izbalansirano.  Naše prvo pivo, proisteklo iz ideje o „pivu kakvo treba da bude“. Premium svetli lager koji se nalazi između bavarskog (heles) i češkog (pilsner) stila, umerene arome i gorčine.

GVINT TAMNO PIVO

Dobijeno kombinacijom svetlog i specijalnih prženih sladova, ima arome čokolade i kafe i nešto veći procenat alkohola od svetlog lagera.

GVINT PŠENIČNO PIVO

Pšenični slad daje ovom pivu mekoću, kremast ukus i nešto bleđu boju, a specijalni kvasac blagu aromu banane i karanfilića.

GVINT RADLER

Lagano i osvežavajuće pivo, dobijeno mešanjem svetlog lagera i limunovog soka, za one koji žele manje alkohola i zanimljivu kombinaciju ukusa.

GVINT #5#

Petica je India Pale Lager (IPL), aromatičniji i zahmeljeniji od standardnih lagera, pivo kome pet sladova daje punije telo, a pet hmeljeva veću gorčinu i cvetne i voćne arome.

GVINT #ORTHODOX CELTS RED#

Irish Red Lager. Bakarne boje, umereno jakog tela i odmerene gorčine. Prvo domaće rock zanatsko pivo, napravljeno u saradnji sa grupom Orthodox Celts. Pivo je osvežavajuće, ali mu specijalni prženi sladovi daju puniji ukus i blagu aromu karamele.

GVINT © 2018