OKTOBERFEST baš tamo gde treba da bude!

Zajedno stvaramo tradiciju! Pokažimo još jednom da je OKTOBERFEST festival dobrog piva, hrane, raspoloženja, druženja, muzike i igre. Mi smo spremni i imamo sve što treba, od zanatske pivare i Oktoberfest piva do jedinstvenog prostora u gradu. Posetite 13. i 14. septembra drugi Gvint Oktoberfest na Dorćol Platzu!

Pivo: Zanatska pivara Gvint i pivo kakvo treba da bude! Oktoberfest je priča o nemačkim pivima (lagerima), a Gvint je jedina domaća mikro pivara specijalizovana baš za ovu vrstu piva.

Hrana: okretaće se prasići, peći će se na roštilju kobasice i meso, a tu su i pomfrit, hrskave perece i štrudla od jabuka.

Prostor: Ukrašen festivalskim zastavicama i balonima, konobarice u bavarskim haljinama, više punktova za točenje piva i pripremu hrane.

Muzika: DJ i bend čitavog dana samo za vas uživo kreiraju pravi miks tradicionalne muzike Oktoberfesta i drugih žanrova.

Igraonica za decu: Igraonica „Kliker“ otvorena je celog dana za goste Oktoberfesta koji žele da se i njihova deca lepo provedu.

Igre za odrasle: takmičenja u brzom ispijanju piva i držanju piva.

Vinoteka: za one koji baš ne vole pivo a vole dobar provod – vinoteka “D’Wine Shack” nudi širok izbor vina.

Nagrade: srećne dobitnike nagrađuju Gvintovi partneri.


Gvint Oktoberfest:
Petak, 13. septembar od 15h
Subota, 14. septembar od 12h (u oba dana do kasno u noć)
Ulaz je slobodan

OKTOBERFEST MENI (UVEĆAJ KLIKOM)

Oktoberfest, Friday 13th September (from 3 p.m.), Saturday 14th September (from noon). Craft beer, Roasted piglet and barbecue, Live music, Games and Fun. Free Entrance. Gvint Brewery, Dobračina 59b (Dorćol Platz).

Leave a comment